Ensimmäinen illallinen myytiin loppuun ennätysnopeasti joten kesäillallinen saa jatkoa!
Perjantaina 6.6, sama paikka ja sama aika – NOOAn kattoterassi klo 18.
Tarjoilemme neljän ruokalajin menun, jonka keittiömestari Akseli Mäki tiimeineen valmistaa grillistä paikan päällä.
Juomaparit on NOOAn ravintolapäällikkö Freja Hartmanin sekä Interbrandsin myyntiedustajan Christer Niemisen huolella valitsemia.
Tervetuloa maistamaan alkavan kesän parhaat juomat ja grilliruoat!
Illalliseen on yksi kattaus, klo 18.
MENU
Pikku nättiä
Vuohenjuustoa & raparperia
Perunaa & hauenmätiä
Château de Fesles Cremant
Loire, France
Alkumaku
Parsaa & kampasimpukkaa
La Chablisienne Icauna Saint-Bris Sauvignon
Chablis, France
Kohokohta
Vasikkaa & palsternakkaa
Maison Louis Latour Chénas
Bourgogne, France
Herkkuhiillos
”Piña Colada”
G.H. Martel & Co Champagne Doux
Champagne, France
Menu viinipaketilla 129,- / hlö
Menu pystytään toteuttamaan ennakkoon tilattuna kala-kasvisversiona, sekä yleisimpiin erityisruokavalioihin soveltuvana kuten gluteeniton ja laktoositon. Kysythän erikseen mahdollisista muista erityisruokavalioista. Menua ei ole mahdollista nauttia kokonaan kasvisversiona, vegaanisena tai maidottomana.
Illalliseen teet kätevästi pöytävarauksen info@ravintolanooa.fi.
Tervetuloa!