Kokkeja kesäsesonkiin!

Vietä unohtumaton kesä Turun vierasvenesatamassa! Ravintola NOOA sekä NOOA Café tarjoaa Aurajoen upeat aurinkoiset maisemat, ainutlaatuisen miljöön ja huippu työkaverit.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Aurajoen rannalta löytyy moderni skandinaavinen Ravintola NOOA. Turun vierasvenesatamassa sijaitsevan ravintolan aurinkoisista maisemista nauttii ympäri vuoden: ravintolan salissa olevien lasiseinien ansiosta upea aurajoki on aina läsnä ja lisäksi kesäisin elämyksiä tarjoilee myös ravintolan ainutlaatuinen kattoterassi. 

NOOAn ravintola hemmottelee asiakkaitaan hurmaavalla palvelulla, käsityönä ja kauden upeista raaka-aineista valmistetuilla annoksilla sekä kokonaisuuteen sopivilla juomasuosituksillaan.

Kattoterassillamme nautit herkullisia annoksia ja juomia Turun yhdellä upeimmista maisemista Turun vierasvenessatamassa.

NOOA Café palvelee kahvilan asiakkaita ja vierasvenesataman vierailijoita aamusta iltaan. Tarjolla on laadukas valikoima pientä purtavaa, kahviherkkuja, juomia kahveista cocktaileihin.

Etsimme keittiöön ravintola-alan ammattilaisia sekä uusia alalla. Kesätyöaika on toukokuusta elokuun loppuun, aloitus ja lopetus kuinka sinulle parhaiten sopii.

Lähetä kuvallinen hakemus ja CV osoitteeseen

sebastian.koski@ravintolanooa.fi