KESÄREKRY

NOOA KESÄREKRY  


Ravintola NOOA – ehkä yksi Turun parhaimpia paikkoja nauttia lämpimästä kesäpäivästä. Vaihtoehtoina joko meidän upea kattoterassi, ravintolan päädyssä oleva perkola, kauniit sisätilat avonaisella seinällä Aurajokeen päin tai NOOA Cafen iso laituriterassi. 👌

 

NOOA sijaitsee Aurajoen rannalla Turun vierasvenesatamassa jossa palvelu on aitoa ja välittävää, ruoka käsityönä ja kauden upeista raaka-aineista valmistettu ja juomavalikoima tyylikkään moderninen.

 

NOOA Café palvelee kahvilan asiakkaita ja vierasvenesataman vierailijoita aamusta iltaan. Tarjolla on laadukas valikoima pientä purtavaa, suolaisia ja makeita kahviherkkuja sekä juomia.


 

Kesäksi 2022 etsimme sekä keittiöön että ravintolan saliin kaikille osa-alueille työntekijöitä: ravintola-alan ammattilaisia sekä uusia alalla. Kesätyöaika on toukokuusta elokuun loppuun, aloitus ja lopetus toki neuvoteltavissa.


 

Haemme kesätyöntekijöiksi:


NOOAan:

– Vuoropäälliköitä

– Tarjoilijoita

– Kokkeja

– Saliapulaisia

 

NOOA Cafehen:

– Satamakapteenia joka toimii myös kahvilan vuoropäällikkönä

– Satamatyöntekijöitä

– Kahvilatyöntekijöitä


 

Pidämme NOOAssa työntekijöiden tärkeinä ominaisuuksina oma-aloitteisuutta, reippautta, taitoa työskennellä tiiminä sekä aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun. Näiden lisäksi arvostamme sitä, että vaikka kesätyöntekijöistä suurin osa opiskelee jotain aivan muuta kuin ravintola-alaa, asenne jolla tullaan töihin on ammattimainen. 

 

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen:

– Sali ja kahvilantyöntekijät: freja@ravintolanooa.fi

– Keittiö: sebastian.koski@ravintolanooa.fi