Shelter meets NOOA

Rennon fiiliksen viikonloppu, kiinnostavia makuja ja hyviä frendejä.

Suomen Top Chef -voittaja Teemu Laurell tuo ravintolansa Shelterin meiningin NOOAan viikonlopun ajaksi pe 4.10. ja la 5.10. 

Valmistamme viiden ruokalajin illallisen, jonka keskiössä ovat helposti lähestyttävät annokset, puhtaat ja kiehtovat maut sekä yhdessä tekemisen meininki. 

Teemu Laurell on Suomen Top Chef -voittaja, ravintola Shelterin ravintoloitsija ja keittiömestari. Pohjoismaiset maut twistattuna maailman vaikutteisiin, visuaalisuus ja ruoan käsityöläisyys ovat Teemun kokkausfilosofian ytimessä. Teemun ravintolassa Shelterissä luotetaan vahvasti käsityöhön, mikä tarkoittaa kokkinsa näköistä persoonallista otetta annoksissa ja yksityiskohtien huomioimista. 

“Tärkeää työssäni on fiilis. Keittiössäni on hyvä meininki ja uskon, että tämä välittyy lautaselle. Hyvän menon ja tekemisen yhteisöllisyyden maistaa!” — Teemu Laurell 
SHELTER meets NOOAssa on kyse ystävien kohtaamisesta ja upeiden makumaailmojen fiilistelystä. Nappaa frendit kainaloon ja tule nauttimaan rennosta viikonlopusta. Näin starttaamme tulevan NOOAn syyskauden.

Lue lisää!