TURUN PÄIVÄN BRUNSSI
Sunnuntaina 21.9. juhlistamme Turun päivää herkullisella brunssilla Aurajoen rannalla. NOOAn keittiö on suunnitellut upean menukokonaisuuden, jossa yhdistyvät kauden parhaat raaka-aineet ja pienet ylelliset yksityiskohdat.
Sunnuntaina 21.9. juhlistamme Turun päivää herkullisella brunssilla Aurajoen rannalla. NOOAn keittiö on suunnitellut upean menukokonaisuuden, jossa yhdistyvät kauden parhaat raaka-aineet ja pienet ylelliset yksityiskohdat.
Champagne Palmer Brut Reserve
12/69
Sourdough
Paahdettua hapanjuurileipää, basilikahummusta ja vaahdotettua voita
Scrambled eggs & truffle
Ruohosipulikreemiä ja parmesaania
***
Mozzarella & tomato
Mantelipestoa ja pikkelöityä varsiselleriä
Tartar & pickled onion
Rapeaa perunaa, timjamikreemiä ja gruyère juustoa
***
Broccolini & parmesan
Paahdettua broccoliinia, sitruunavinegrettiä ja granaattiomenaa
Caramelized pork & ginger
Karamellisoitua possua, seesaminsiemeniä, inkiväärimajoneesia ja chiliä
***
Cardamom & raspberry
Kardemumma mantelikakkua, vadelma cremouxia ja vadelma sorbettia
49€/hlö
Menu on mahdollista nauttia laktoosittomana, gluteenittomana sekä
ennakkoon tilattuna kala-kasvisversiona.
Menua ei ole mahdollista nauttia kokonaan kasvisversiona, vegaanisena tai maidottomana.
Viime vuosina suuren suosion saavuttaneet samppanjamessut tulevat taas 5.4.2025.
Messuilla on mahdollisuus päästä maistelemaan harvoin saatavilla olevia prestige samppanjoita, sekä uusia että vanhoja klassikoita. Yhteensä samppanjoita on tarjolla yli 100kpl.
Tarjoilemme NOOAssa kolmen ruokalajin joululounasta arkisin viikoilla 50-51, klo 11-14. Suosittelemme pöytävarausta.
Tervetuloa herkuttelemaan!
20.6. Juhannusaaton aatto 11-23(22)
21.6. Juhannusaatto 12-23(22)
22.6. Juhannuspäivä 12-23(22)
23.6. Juhannussunnuntai Kiinni