JOULULOUNAS 2019

9.12.–13.12. & 16.12.–20.12. klo 11–14

HUOM! Suosittelemme pöytävarausta

Aperitiivit

Suosittelemme alkuun NOOAn mausteista glögiä tai Ruinartin ”R” Brut samppanjaa

NOOA GLÖGI 10€ / alkoholiton 6€
Samppanja 12€ / alkoholiton kuohuviini 7€

Menu


Myskikurpitsaa, Saloniemen Juustolan goudajuustoa ja pistaasia
Butternut squash, gouda cheese from Saloniemi and pistachio L, G

tai / or

Kermaista rapukeittoa, marinoitua fenkolia ja katkarapuja
Creamy crayfish soup, marinated fennel and shrimps L, G

***

Tuoretta päivän kalaa, paahdettua punajuurta ja mäti-voikastiketta
Fresh fish of the day, roasted beetroots and roe buttersauce L, G

tai / or

Haudutettua vasikan poskea, friteerattua palsternakkaa ja choron-kastiketta
Braised veal cheeks, deep fried parsnip and choron sauce L, G

***

Maitosuklaamoussea, karhunvatukkaa ja aprikoosisorbettia
Milk chocolate mousse, blackberries and apricot sorbet G

3 ruokalajia 45€

Etukäteen ilmoitetut erityisruokavaliot ja allergiat otetaan huomioon.
Menu on myös mahdollista nauttia kasvisvaihtoehtona.

Täydennä makunautinnot valitsemalla suositusviinit annoksien kanssa:

2 viiniä 18€
3 viiniä 27€