MAISTELU­MENU

69,-

Väliruoka lisänä 12,-

Yllätyksellinen menukokonaisuus, josta voit nauttia kiireettä. Pienistä alkupaloista ja neljästä annoksesta koostuva menu, jossa tarjoilemme kauden upeita raaka-aineita. Menut pystytään toteuttamaan yleisimpiin erityisruokavalioihin sopiviksi kuten gluteeniton ja laktoositon. Kysythän erikseen mahdollisista muista erityisruokavalioista. Myydään ainoastaan koko pöytäseurueelle.

JUOMASUOSITUKSET 49,-
Täydennä menukokonaisuus suositusviineistä koostuvan juomapaketin kanssa. Juomasuositukset myydään kokonaisina pöytäseurueesta sen haluaville.

a la carte

Alkuruoat

NOOAN HAPANJUURILEIPÄÄ JA
KYLMÄSAVUSTETTUA KIRJOLOHENMÄTIÄ 17

Tilliaiolia, säilöttyä kurkkua, pinaattia ja pikkelöityä salottisipulia L

HIILLOSTETTUA SIIKAA JA FERMENTOITUA FENKOLIKASTIKETTA 17
Säilöttyjä kasviksia, yuzu-geeliä ja rapeaa perunaa L, G

PAISTETTUA KAMPASIMPUKKAA JA SIENI XO-KASTIKETTA 18
Haudutettua porkkanaa ja sahrami-kukkakaalivaahtoa L, G

KOTIMAISTA HÄRKÄTARTARIA SISÄPAISTISTA JA
MUSTA-VALKOSIPULIMAJONEESIA 18

Haudutettua sipulia, rapeaa kaprista ja sitruuna-mustapippuriöljyä L, G

MYSKIKURPITSAVANUKASTA JA HAPANKERMAA 16
Gruyére-juustoa, tuille-keksiä ja pikkelöityä viherherukkaa L, G
(Saatavilla vegaanisena)

PÄÄRUOAT

PAISTETTUA NIERIÄÄ JA VALKOISTA TOMAATTIKASTIKETTA 29
Paahdettua myskikurpitsaa, haudutettua kaalia, pikkelöityä helmisipulia ja rapeaa lehtikaalia L, G

HAUDUTETTUA TURSKAA JA SAHRAMI BEURRE BLANC -KASTIKETTA 29
Juuripersiljapyreetä, pikkelöityä kyssäkaalia, säilöttyä karviaista, mätiä ja karhunlaukkaa L, G

YLIKYPSÄÄ IBERICO POSSUN NISKAA JA TUMMAA SIPULILIENTÄ 32
Puikulaperunapyreetä, grillattua salottisipulia, pikkelöityä puolukkaa ja rapeaa maa-artisokkaa L, G

NAUDAN SISÄFILEPIHVI JA MADEIRAKASTIKETTA 42
Sipulipyreetä, paistettuja kantarelleja ja fermentoitua punaherukkaa L, G

NOOA BURGER 25
Dry aged -pihvi kotimaisesta rotukarjasta, cheddarjuustoa, aiolia, karamellisoitua sipulia, myrttisen suolakurkkuja ja friteerattua perunaa L, (G)

SIENIRISOTTO 24
Paistettua kantarellia, pinjansiemeniä ja pikkelöityä valkoherukkaa L, G

 

LISUKKEEKSI:

Friteerattua varhaisperunaa ja aiolia 7

Puikulaperunapyreetä ja karhunlaukkavoita 7

Paahdettua palsternakkaa ja yuzu-majoneesia 7

MAKEAT

Jogurttimoussea ja vadelmasorbettia 14
Suolakinuskia, popcornia ja vadelmacompottia L, G

Mustikkajäätelö ”sandwich” 14
Mustikkajäätelöä, sablé -keksiä, kuusenkerkkää ja valkosuklaata VL, G


PÄIVÄN SORBETTI 8

L = Laktoositon, VL = Vähälaktoosinen, G = Gluteeniton, V = Vegaaninen
Henkilökunta antaa tarvittaessa lisätietoa ruoka-aineallergeeneistä.

Lihojen alkuperä: Suomi

Viime vuosina suuren suosion saavuttaneet samppanjamessut tulevat taas 5.4.2025.

Messuilla on mahdollisuus päästä maistelemaan harvoin saatavilla olevia prestige samppanjoita, sekä uusia että vanhoja klassikoita. Yhteensä samppanjoita on tarjolla yli 100kpl.

Joululounas 9. – 20.12.

Tarjoilemme NOOAssa kolmen ruokalajin joululounasta arkisin viikoilla 50-51, klo 11-14. Suosittelemme pöytävarausta.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Tall Ships Races 2024

15.–21.7.2024

NOOAssa tarjoillaan Tall Ships Races viikon ajan (15.7-21.7), ainoastaan räätälöityä A la Carte menua.

Aukioloajat:
Ma–Ti: 11-23(22)
Ke–To: 11-00(22)
Pe–La: 11-02(23)
Su: 11-21(20)

Juhannuksen aukioloajat

20.6. Juhannusaaton aatto 11-23(22)
21.6. Juhannusaatto 12-23(22)
22.6. Juhannuspäivä 12-23(22)
23.6. Juhannussunnuntai Kiinni