MAISTELU­MENU

69,-

Väliruoka lisänä 12,-

Yllätyksellinen menukokonaisuus, josta voit nauttia kiireettä. Pienistä alkupaloista ja neljästä annoksesta koostuva menu, jossa tarjoilemme kauden upeita raaka-aineita. Menut pystytään toteuttamaan yleisimpiin erityisruokavalioihin sopiviksi kuten gluteeniton ja laktoositon. Kysythän erikseen mahdollisista muista erityisruokavalioista. Myydään ainoastaan koko pöytäseurueelle.

JUOMASUOSITUKSET 49,-
Täydennä menukokonaisuus suositusviineistä koostuvan juomapaketin kanssa. Juomasuositukset myydään kokonaisina pöytäseurueesta sen haluaville.

a la carte

Alkuruoat

NOOAN HAPANJUURILEIPÄÄ JA KYLMÄSAVUSTETTUA KIRJOLOHENMÄTIÄ 17
Tilliaiolia, säilöttyä kurkkua, pinaattia, pikkelöityä salottisipulia ja piparjuurta L

HIILLOSTETTUA SIIKAA JA FERMENTOITUA FENKOLIKASTIKETTA 17
Säilöttyjä kasviksia, appelsiinigeeliä ja rapeaa perunaa L, G

PAISTETTUA KAMPASIMPUKKAA JA SIENI XO-KASTIKETTA 18
Haudutettua porkkanaa ja sahrami-kukkakaalivaahtoa L, G

KOTIMAISTA HÄRKÄTARTARIA NAUDAN SISÄPAISTISTA JA FERMENTOITUA VALKOSIPULIMAJONEESIA 18
Haudutettua sipulia, rapeaa kaprista, sitruuna-mustapippuriöljyä ja Comté-juustoa L, G

VÄSTERBOTTENJUUSTO–PUNAJUURI-TARTALETTI 16
Marinoitua punajuurta, säilöttyä herukkaa ja sichuanpippurikreemiä L
(Saatavilla gluteenittomana ja vegaanisena)

PÄÄRUOAT

PAISTETTUA SIIKAA JA VALKOISTA TOMAATTIKASTIKETTA 29
Haudutettua kaalia, paahdettua myskikurpitsaa, pikkelöityä helmisipulia ja rapeaa lehtikaalia L, G

HAUDUTETTUA NIERIÄÄ JA VERIAPPELSIINI–BEURRE BLANC -KASTIKETTA 29
Fenkoli–pinaattipaistosta, pikkelöityä kyssäkaalia, pikkelöityä sinapinsiementä ja ruohosipulia L, G

HAUDUTETTUA IBERICO-PORSAAN POSKEA JA TUMMAA PUOLUKKAKASTIKETTA 32
Puikulaperunapyreetä, karhunlaukkagremolataa, pikkelöityä sinapinsiementä ja perunasipsejä L, G

PAISTETTUA ANKANRINTAA JA TRYFFELIKASTIKETTA 35
Karamellisoitua selleripyreetä, haudutettua punasipulia, rapeaa selleriä ja pikkelöityä päärynää L, G

NOOA BURGER 25
Dry aged -pihvi kotimaisesta rotukarjasta, cheddarjuustoa, aiolia, karamellisoitua sipulia, Myrttisen suolakurkkuja ja friteerattua perunaa L, (G)

TRYFFELIRISOTTO 24
Säilöttyjä sieniä, rapeaa maa-artisokkaa, pikkelöityä valkoherukkaa ja parmesaania L, G

MAKEAT

Mantelileivosta ja päärynäjäätelöä 14,-
Maitosuklaaganachea, viski–päärynägeeliä ja marinoitua päärynää L, G

Valkosuklaamarkiisia ja veriappelsiini–sichuanpippurilientä 14,- Veriappelssiini-serbettiä, tuile-keksiä ja marinoitua veriappelsiinia VL, G


PÄIVÄN SORBETTI 8

L = Laktoositon, VL = Vähälaktoosinen, G = Gluteeniton, V = Vegaaninen
Henkilökunta antaa tarvittaessa lisätietoa ruoka-aineallergeeneistä.

Lihojen alkuperä: Suomi

Viime vuosina suuren suosion saavuttaneet samppanjamessut tulevat taas 5.4.2025.

Messuilla on mahdollisuus päästä maistelemaan harvoin saatavilla olevia prestige samppanjoita, sekä uusia että vanhoja klassikoita. Yhteensä samppanjoita on tarjolla yli 100kpl.

Joululounas 9. – 20.12.

Tarjoilemme NOOAssa kolmen ruokalajin joululounasta arkisin viikoilla 50-51, klo 11-14. Suosittelemme pöytävarausta.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Tall Ships Races 2024

15.–21.7.2024

NOOAssa tarjoillaan Tall Ships Races viikon ajan (15.7-21.7), ainoastaan räätälöityä A la Carte menua.

Aukioloajat:
Ma–Ti: 11-23(22)
Ke–To: 11-00(22)
Pe–La: 11-02(23)
Su: 11-21(20)

Juhannuksen aukioloajat

20.6. Juhannusaaton aatto 11-23(22)
21.6. Juhannusaatto 12-23(22)
22.6. Juhannuspäivä 12-23(22)
23.6. Juhannussunnuntai Kiinni